Reacties

Gepubliceerd door Berto
Goedemorgen Arthur,

Wat hebben we gisteren een schitterende film gezien. Het
was prachtig, waarbij we ons weer die leuke avond konden herinneren.
Schitterend. Die interviews zijn ook een goed idee van je. Duizendmaal dank.
Hier zullen we zeker nog regelmatig van genieten. Super. Bedankt hiervoor!
Gepubliceerd door Henk-Jan en Margreet
Beste Arthur,

Het is wel een beetje laat, maar hierbij toch nogmaals ons dankjewel voor de prachtige film die je gemaakt heb op onzeonvergetelijke bruiloft vorig jaar. Het is een aanrader voor alle bruiloften met gezellige mensen.

Groetjes Henk-Jan en Margreet
Gepubliceerd door Bart & Petra
Beste Arthur,

super bedankt voor de mooie video reportage van onze bruiloft.
Wij zijn zo blij, dat alles vastgelegd is door jou! Wij hebben de film al meerdere malen met een lach en een traan met vrienden en familie bekeken. Super blij zijn wij met dit fantastische aandenken aan een top dag!!

Dankjewel!! Bart & Petra
Gepubliceerd door Jos en Moniek
Beste Arthur,

Alvast heel erg bedankt voor het maken van de film tijdens ons huwelijk, we hebben je bijna niet opgemerkt, maar vonden het super dat je je bijdrage hebt geleverd! Het was voor ons een geweldig mooie, warme en liefdevolle dag...onvergetelijk.

Hartelijke groeten,
Jos en Moniek
Gepubliceerd door Evert en Jantine van 't Hof
Onze trouwdag hebben wij door ar-video laten vastleggen. Wij hebben dit als prettig ervaren. Zowel de aanwezigheid als de samenwerking. Er werden van te voren afspraken gemaakt over hoe wij het wilde enzo en deze werden ook perfect gevolgd. En het eindresultaat... geweldig, net alsof je de dag nog een keer beleefd! En het is ook erg mooi in elkaar gezet, leuke muziek eronder en aan elk detail is gedracht, vakwerk!!! Ontzettend bedankt!
Gepubliceerd door Hugo
Goedemorgen Arthur,

Excuses voor de late reactie. Trouwvideo gezien en we vinden het prachtig!... Heel leuk om terug te zien!

Ook erg leuk om te zien dat je oog hebt voor detail. Dat zien we terug op de video.
We zijn erg content!

Groeten,
Hugo & Bianca Geijteman
Gepubliceerd door Peter en Jessica
Beste Arthur,

Een trouwdag is een hele bijzondere dag die je het liefst één keer in je leven wil beleven. Helaas heeft ook deze dag maar 24 uur en is het heel erg snel voorbij. De videoreportage geeft de mogelijkheid om na deze dag weer de emotie van deze dag te voelen. Het gevoel dat wij beiden hadden op die dag, maar nu konden we ook alle gasten nog eens op leuke wijze terug zien.
Voor iedereen is het hebben van een videoreportage van deze bijzondere dag absoluut een waardevol iets.

groetjes
Peter en Jessica
Gepubliceerd door Luuk en Janneke van Dam
Beste Arthur,

Wat hebben we toch genoten van je prachtige DVD van onze huwelijksdag! De film geeft ons de mogelijkheid om onze bruiloft her te beleven. Ik (Janneke) heb gelachen, maar ook een paar keer een traantje weggepinkt. Ondanks de regen, de kleine trouwlocatie en het lastige licht, heb je toch op professionele wijze, zeer onopvallend, mooie beelden tot stand weten te brengen. De interviews met de gasten op het einde zijn een aanrader voor alle bruidsparen die vast nog volgen!!! Zo kom je nog eens te weten hoe iedereen ECHT over je denkt ;-)

Arthur, bedankt! Je bent TOP! Wij bevelen jou als videograaf zeker aan!!!

Groetjes en liefs,
Luuk en Janneke van Dam
Gepubliceerd door Jeroen en Astrid
Beste Arthur,

Op 11 juni heb jij ons huwelijksdag vastgelegd. Op advies van anderen hebben wij dit gedaan. Achteraf zeiden wij tegen elkaar: De keuze voor een videoman op onze bruiloft is de beste keuze die wij konden maken. Het resultaat is echt heel mooi geworden!
Als je terugkijkt zie je dingen die je niet (bewust) hebt meegemaakt.
We zijn wezen googlen naar verschillende videografen. Na meerdere gesprekken met andere videografen hebben wij voor jou Arthur gekozen. Omdat jij kwaliteit levert. Bij alle voorgaande gesprekken en gekeken DVD's misten wij kwaliteit in beeld en niet minder belangrijk ook in geluid. Zo vertelde jij dat je bijvoorbeeld bij de trouw ambtenaar een microfoon bevestigd en deze rechtrstreeks aansluit op je camara. Dit hebben wij terug kunnen vinden in het eindresultaat. Heldere beelden met een goed en duidelijk geluid. Daar gaat het immers om! Ook dat je tijdens het filmen op de achtergrond blijft hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kunnen niet anders zeggen dat je profesioneel in jou soort bent en prettig om je heen te hebben.
Ook was het voor jou geen probleem, om twee fragmenten kosteloos eruit te halen nadat wij de DVD's hadden gekregen. Wij wensen jou dan ook veel succes met je werk. Dat je nog veel mooie/indrukwekende momenten vast mag leggen. Dankjewel voor de prachtige DVD's een herinnering om te koesteren.

Een groet uit Nijkerk,
Jeroen en Astrid.
Gepubliceerd door Jelle en Annita Kabbes
Hallo Arthur,

Wij hebben erg genoten van onze trouwvideo! Het geeft ons een supermooi beeld van die dag en beleven alles door de video opnieuw! Wij zijn in ieder geval erg tevreden! Bedankt!!!

Groet,
Annita Kabbes-Zeegers
Gepubliceerd door Wietze & Esther van Zwol
Beste Arthur,

Hierbij willen we je graag bedanken voor de geweldige videoreportage die je op onze trouwdag hebt gemaakt. We kijken met véél plezier terug op deze mooie dag!

Groetjes
Wietze en Esther
Gepubliceerd door christiaan&gaby van Ravenswaaij
Beste Arthur en andere lezers,

Eindelijk is het er dan toch van gekomen om iets te schrijven over AR video in de persoon van Arthur. Mede dankzij Arthur is het een onvergetelijke dag geworden.
Zijn verschijning was onopvallend en zijn kwaliteit springt er bovenuit. Iets wat van belang is op zo'n dag.

Zeker een aanrader om je huwelijksdag 'bewegend' vast te laten leggen!

Groeten,
Christiaan en Gaby.
Gepubliceerd door Selma & Martin
Hallo Arthur,

We hebben elkaar leren kennen bij Businessclub de Betuwe en daar werd al snel de afspraak gemaakt dat jij de videoreportage ging maken van ons huwelijksfeest op 10 oktober.
Nadat wij van jou de DVD hadden ontvangen, hebben we dezelfde avond nog gekeken. Het leuke van zo'n DVD is dat je dingen ziet die ons die avond helemaal zijn ontgaan. De interviews waren helemaal super. Door het kijken naar de DVD hebben we onze zeer geslaagde avond nog een keer beleefd. Het is een mooie reportage geworden waar we nog vaak naar zullen kijken. Erg leuk is ook, dat we zelf eigenlijk helemaal niet zo in de gaten hadden dat er werd gefilmd. Het ging allemaal heel onopvallend.

Arthur, bij deze heel erg bedankt voor het maken van onze prachtige DVD en als mensen ons vragen of we iemand weten die videoreportages maakt, zullen we jou zeker aanbevelen.

Groetjes,

Selma & Martin
Gepubliceerd door Pieter en Therese van de lagemaat
Beste arthur,

Bedankt voor de mooie trouw dvd die je van onze bruiloft hebt gemaakt. Hij is echt prachtig geworden en hebben hem al meerdere malen samen met familie en vrieden terug gekeken. Het is een mooie impressie geworden van de dag. Zo kunnen we het nog eens terug beleven.
Wat ook erg prettig was dat je niet zo op de voorgrond trad en dat wij op een gegeven moment de video helemaal vergeten waren. Ook een goede samenwerking met de fotograaf en hoe je alles na de bruiloft hebt afgewikkeld.
Bedankt en we zullen je naam nog eens door vertellen.

groetjes
Pieter en Therese van de Lagemaat
Gepubliceerd door Gijsbert & Tineke
Beste Arthur,

Wij willen je bedanken voor de mooie bruiloft DVD! Hele mooie overgangen tussen de senes met creatieve bewerkingen, super! De DVD is gewoon helemaal compleet waardoor we de dag weer een beetje overnieuw kunnen beleven. Advies voor stellen die twijfelen om de dag in beeld te laten brengen... zeker doen!!!
Gepubliceerd door Dirk en Carla van der Meer
Beste Arhur,

Op 26 oktober heb jij onze huwelijksdag gefilmd en hier een prachtige DVD van gemaakt. Achteraf zeiden wij tegen elkaar: "De keuze voor een videoman op onze bruiloft is de beste keuze die wij konden maken." Het resultaat is echt heel mooi geworden. Een aanrader voor iedereen. Het prettige is dat wij op de dag zelf nauwelijks gemerkt hebben dat er gefilmd werd. Echt professioneel gedaan dus. Dank je wel hiervoor, het is een prachtige herinnering.

Met vriendelijke groet,
Dirk & Carla van der Meer
Gepubliceerd door Annelies Visser
Beste Arthur,

Wij ontvingen de trouwdvd en zijn erg onder de indruk. Vooral de interviews zijn leuk geworden. Het geluid kwam goed over. Erg mooi vormgegeven met
het menu en de foto's op de dvd's zelf.
Echt de hele dag staat erop. Super!
Enige dat jammer is klein detail hoor, is dat onze kat Kiki er maar heel kort op staat. Bedankt voor al je werk en nette afhandeling. groeten, Marco Egbertsen en Annelies Visser
Gepubliceerd door Rosalie en Rick Konigkramer
Betreffende onze bruiloft.

Een videograaf vinden..."tsja hij moet wel de goede dingen weten te pakken op zo'n dag, niet in de weg lopen en bovendien -hij is er immers constant bij- een beetje een vriendelijke kerel zijn".
Aldus "ons functieprofiel". Ik moet zeggen dat we via onze zaal aan Arthur van AR Video zijn gekomen en dat hij "het functieprofiel" voor de volle honderd procent heeft weten in te vullen. Resultaat: een perfecte DVD, niet te lang, niet te kort en daarnaast ook nog eens prachtig gemonteerd. De service bij de afwikkeling is bovendien symphatiek! Kortom een aanrader!!
Gepubliceerd door Corstiaan@Therése
Beste Arthur,

De DVD is echt geweldig!!! Alles staat erop en het geeft een hele goede indruk van de de sfeer op onze mooiste dag! Heel erg bedankt!!! We gaan hem snel aan iedereen laten zien.

Groeten, Therése & Corstiaan
Gepubliceerd door Petra en Jurgen
De dvd is binnen!!!

We kregen ze vanavond van TNT en hebben natuurlijk meteen gekeken. Hij is werkelijk prachtig geworden! We hebben de hele trouwdag weer opnieuw beleefd en we vinden vooral de opmaak zo mooi.

Helemaal het laatste gedeelte, met de samenvatting en een romantisch nummer eronder... zucht... echt héééél erg mooi!

Dank je wel voor de prachtige film!

Petra en Jurgen Groot
Gepubliceerd door Enrico en Chantal Driessen
Arthur,

Bedankt voor de hele mooie reportage die je hebt gemaakt van onze huwelijksdag. We hebben al met veel mensen naar de film gekeken en van iedereen hele leuke reacties gehad. Het is ons niet opgevallen dat je de hele dag hebt gefilmd, alle belangrijke en mooie momenten staan op de film.
Bedankt en misschien tot een volgende keer.

Groetjes, Enrico en Chantal Driessen
Gepubliceerd door William en Annemarie van Veldhuizen
Hoi Arthur,

Wij zijn getrouwd op 16 juni. We zijn helemaal blij met de dvd. Hij is echt helemaal geweldig. Krijg elke keer weer kippevel als we hem kijken. We zien elke keer weer dingen die we zelf helemaal niet gezien hebben.

Heel erg bedankt.

Groetjes William en Annemarie
Gepubliceerd door André en Sandra Brouwer
Hallo Arthur,

Wij zijn op 31 maart getrouwd en we zijn erg blij met onze dvd, vooral onze zoon van twee jaar wil 'm regelmatig bekijken.

We hadden pas een paar weken voor de bruiloft beslist dat we het op film wilden. Maar dat was geen probleem voor jullie, alles kon geregeld worden.

De dag zelf hebben wij bijna niet in de gaten gehad dat er gefilmd werd. Als we het nu terug kijken dan zeggen we tegen elkaar heb jij gemerkt dat Arthur er bij stond?

Groeten André en Sandra Zijderveld
Gepubliceerd door Marco & Viktória Schoute
Beste Arthur,

Inmiddels zijn we alweer een paar maanden getrouwd en kunnen mede dankzij AR Video nog vaak terugkijken op de fantastische trouwdag.

De samenwerking, van de voorbereidingen tot de aflevering van de dvd's, is zeer goed en prettig verlopen.

Groeten Marco & Viktória Schoute
Veenendaal
Gepubliceerd door Christel en André
Beste Arthur,

Toeval bestaat niet! We leerden elkaar kennen tijdens de bedrijfspresentatie van André. We maakten een afspraak, het contact was zeer plezierig en het gevolg was dat jij onze trouwdag hebt vastgelegd. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Je hebt echt de emotie en sfeer van onze dag weten te vangen! Nogmaals onze hartelijke dank voor de waanzinnig mooie dvd!!!

Christel en André
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)